11°C kapalı

11°C kapalı

BAŞKAN KÜLCÜ'DEN ESNAF TURU

15 Nisan 2011 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya ve Alper Zahir ile birlikte esnaf turuna çıkarak vatandaşlarla sohbet etti, onların sorunlarını dinledi.

Çepni ve Çöplü Mahalleleri ile ayakkabıcılar arastasında işyerlerini tek tek ziyaret eden Külcü, esnafla sohbet ederek talep ve şikayetlerini dinledi. Seçimlerden önce Çorum’a hizmet etmek için verdiği sözleri yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Külcü, “Şimdi de seçimlerde söylediğimiz gibi her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Onların sıkıntılarını dinleyip, sevinç ve üzüntülerine ortak oluyoruz. Her fırsatta esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Amacımız ve çabamız halka hizmet. Biz halkımıza söz verdiğimiz projeler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projelerin birçoğuna başladık bir kısmına ise başlamak üzereyiz” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye olarak Çorum’un her alanda yapılması gereken hizmetleri için taşın altına elini koymaya hazır olduklarını ifade ederek, “Biz hizmet yapmak için göreve talip olduk. Hayallerimiz büyük, projelerimiz büyük. Çorum’a büyük katkılar sağlamaya çalışıyoruz”; şeklinde konuştu.

Esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün esnafın halini hatırını sormasından oldukça mutlu olduklarını ifade eden esnaf, “Başkanımız her zaman bizim yanımızda. O`nu aramızda görmekten mutluyuz”; diye konuştular.