14°C hafif yağmur

14°C hafif yağmur

Başkan Muzaffer Külcü, Danıştay Genel Sekreteri olan Hüseyin Poroy’u kutladı

23 Ocak 2010 Cumartesi

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Ankara`ya giden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Danıştay Genel Sekreterliği görevini 3,5 yıldır yürüten Taci Bayhan`ın kendi istediğiyle bu görevden ayrılması üzerine yerine atanan Danıştay 11. Daire üyesi Hüseyin Poroy`u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Danıştay Genel Sekreteri olan eski Çorum Valisi Hüseyin Poroy`u Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Milletvekili Agah Kafkas ile Valilik görevi sonrasında da Çorum`la irtibatını kesmeyerek zaman zaman Çorum`u ziyaret eden ve adeta Çorum`a ilişkin her meselede Çorumlu duyarlılığı ile hareket eden Danıştay Genel Sekreteri Poroy`a yeni görevinde başarı dileyerek tebrik ettiler. Danıştay Genel Sekreteri Hüseyin Poroy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti Çorum`daki güzel anılarını hatırlatarak ifade etti.Çorum leblebisi de hediye edilen Poroy,bütün Çorumluları, sevgi ve saygılarını gönderdi.