Başkan Yardımcısı Karakaya’ya ödev ziyareti.

22 Nisan 2010 Perşembe

Öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya`yı ziyaret eden Bahçelievler İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencileri Belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldılar.

Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya`yı ziyaret eden Gülfem Şimal Doğan, Ahmet Baha Özcan, Berke Uçurum, Gizem Keleş, Sosyal Bilgiler dersi için röportaj yaptılar.

Öğrenciler Karakaya`yı belediyecilik ve Çorum üzerine soru yağmuruna tuttu. Öğrencilerin sordukları sorulardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya`ya öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekindi.