10°C parçalı bulutlu

10°C parçalı bulutlu

BAZI BÖLGELERDE SU KESİNTİSİ OLACAK

20 Ağustos 2011 Cumartesi

Belediyemiz, Su İşleri Müdürlüğünün çalışması nedeniyle İlimiz Bahçelievler mahallesinin bir kısmında su kesintisi olacağını bildirerek vatandaşları uyardı. Su şebekesi eskiyen, PVC borulara göre hem dayanıksız hem de sağlık yönünden sakıncaları olan asbest borular daha sağlıklı ve dayanıklı PVC borularla değiştiriliyor.

22 Ağustos 2011 Pazartesi günü Mehmet Akif Ersoy caddesinde şebeke bağlantısı yapılacağından dolayı Bahçelievler Mahallesi hudutları içerisinde yer alan aşağıdaki bölgelerde 08.00- 20.00 saatleri arasında su kesintisine gidilecek.

Su kesintisi olacak bölgeler ise şunlar;

Bahar Caddesi ve Sokaklar.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve sokaklar.

Çoraklı Cadde ve Sokaklar.

Dumlupınar Caddesi ve Sokaklar.

İpeklievler Caddesi ve Sokaklar.

Sülüklüevler`in bir kısmı.