17°C parçalı bulutlu

17°C parçalı bulutlu

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gazetecileri unutmadı

23 Ocak 2010 Cumartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, `10 Ocak çalışan gazeteciler günü` nedeniyle ilimizdeki gazetecilerle buluşacak. Başkan Muzaffer Külcü, bu nedenle 11 Ocak Pazartesi günü , Cevher sofra da gazetecilerle saat 10:00 da yerel basın ve yaygın basın temsilcileriyle kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya gelecek. Pazartesi günü Başkan Muzaffer Külcü`nün gazetecilerin onuruna vereceği kahvaltıya İlimizde görev yapan çok sayıda çalışan gazetecinin katılması bekleniyor. Yine bu proğramla Başkan Külcü`de birinci ağızdan çalışan gazetecilerin sorunlarını dinleme fırsatı bulmuş olacak.