23°C parçalı bulutlu

23°C parçalı bulutlu

Buharevler Caddesi’nin asfaltı yenileniyor

8 Ağustos 2022 Pazartesi

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Buharaevler Caddesi’nde devam eden asfalt yenileme çalışmalarını inceleyerek, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve Fen İşleri Müdürü Seyit Ünaldı’danilgili bilgiler aldı.

Şehirde ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde asfalt ve altyapı çalışmalarına büyük bir hızla devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir çalışma sezonu gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında asfalt, yeraltı, park ve yeşil alan gibi çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

Geçen yıl yıl Buharaevler Caddesi’nin Buharaevler istikametine giden şeridini yenilediklerini hatırlatan Başkan Aşgın, “Şimdi de Buharaevler’den İlim Yayma Cemiyeti istikametine giden şeritte yenileme çalışmamızı başlattık. 675 metre uzunluğa, 14 metre genişliğe sahip yolumuzu kısa sürede yeni görünümüne kavuşturacak, hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

Foto Galeri