22°C kapalı

22°C kapalı

Belediye’den, yeni spor salonu etrafında çevre düzenlemesi

20 Mart 2023 Pazartesi

Çorum Belediyesi tarafından yapımına başlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından eksiklikleri tamamlanan yeni spor salonu etrafının düzenleme çalışmalarına başlandı. 3 bin 500 kişilik kapalı spor salonunun çevresinde bordür ve tretuvar çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Belediyemiz tarafından yapımına başlanan ve protokol ile Gençlik ve Spor Bakanlığımıza devrettiğimiz 3 bin 500 kişilik spor salonumuzda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Spor salonu etrafında yol, bordür ve tretuvar çalışmalarımız devam ediyor.  Yeni kapalı spor salonu her türlü uluslar arası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Foto Galeri

Belediye’den, yeni spor salonu etrafında çevre düzenlemesi Belediye’den, yeni spor salonu etrafında çevre düzenlemesi Belediye’den, yeni spor salonu etrafında çevre düzenlemesi Belediye’den, yeni spor salonu etrafında çevre düzenlemesi