23°C kapalı

23°C kapalı

Belediye, İftar Sofrası kurdu

11 Mart 2024 Pazartesi

Çorum Belediyesi bu yılda Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği verecek. Hava şartları nedeniyle bu yıl iftar sofrası Afra Düğün Salonu’nda kurulacak. Bu akşamdan itibaren kurulacak iftar sonrası Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın bereketini, hemşehrilerimizle birlikte paylaşmak ve şehrimize yansıtmak istiyoruz. Kurduğumuz iftar soframızda, hayırsever hemşehrilerimizin de desteğiyle her gün 1.100 kişiye yemek ikramımız olacak. Mübarek Ramazan ayının müminlerin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğinin güçlenmesine vesile olmasını niyaz ediyor, bütün İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. İftar soframıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Çocuklar, unutulmadı

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu yıl sıcak bir ortamda kurulacak iftar sofrasında çocukları da unutmadıklarını söyledi. Başkan Aşgın, çocuklar için çeşitli hediyeler, film gösterileri gibi etkinliklerin de yer alacağını ifade etti.

Foto Galeri

Belediye, İftar Sofrası kurdu Belediye, İftar Sofrası kurdu Belediye, İftar Sofrası kurdu Belediye, İftar Sofrası kurdu