16°C kapalı

16°C kapalı

Belediye personeli Başkan Aşgın’ı karşıladı

19 Ocak 2024 Cuma

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, aday tanıtım toplantısının ardından ilk mesai gününde Belediye çalışanlarının katıldığı coşkulu törenle karşılandı. Başkan Aşgın, tüm mesai arkadaşlarıyla yeni dönem için de tevazu, samimiyet ve gayretle 5 yıl daha Çorum için aşkla çalışacaklarının altını çizdi.

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Dr. Halil İbrahim Aşgın, belediye çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı. Hak-İş’e bağlı Hizmet İş Sendikası ve Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen tarafından sabah mesai saati öncesinde belediye binası önünde sürpriz bir karşılama töreni düzenlendi. Belediye binası önünde Başkan Aşgın’ı meşalelerle karşılayan belediye çalışanları ellerindeki pankartlarla destek mesajları verdi.

“Çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum”

Kendisini karşılayan belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Aşgın, geçen 5 yıllık sürede olduğu gibi yeni dönemde de gece gündüz demeden, iyi günde kötü günde her zaman Çorum’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Aşgın “Tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğer 5 yılın sonunda Halil İbrahim Aşgın yeniden besmele çekiyorsa, yeniden hamd cümleleri kuruyorsa bunu asla tek başına başarmadı, asla sadece Halil İbrahim Aşgın bunu yapmadı. Tevazu dedi, samimiyet dedi, gayret dedi bunu gerçekleştirdi ama sadece 1 kişi ile bu olmadı. Bu bir ekip işi. Yönetici kadrolarımıza ve gerçekten aşkla çalışıyoruz cümlesinin altını dolduran işçimize, memurumuza kalbi şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“Siyaset anlayışımız: tevazu ve samimiyet”

Siyaset anlayışlarının tevazu ve samimiyet üzerine kurulu olduğunu ifade eden Başkan Aşgın “Aşkla çalışanlar önlerine sadece Allah’ın rızasını ve halkın duasını koyarlar. Buradaki samimiyetimizi 5 yıl boyunca hep birlikte ispat ettik. Hep beraber siyasetin bu şekilde de yapılabileceğini gösterdik. Tevazu ve samimiyetle de siyaset olabiliyor. Siyaset alçak gönüllülükle de olabiliyor, yufka yüreklilikle de olabiliyor. Siyaset gönül güzelliğiyle de olabiliyor. Ama yaptıklarımız yeterli değil, daha fazla çalışacağız, daha fazla yorulacağız, daha fazla koşacağız çünkü şehir hizmet bekler. 7’den 70’e herkes bizden hizmet bekler. Benim sizden bir isteğim var, çalışmak çalışmak çalışmak, aşkla çalışmak. Atatürk’in de dediği gibi ‘Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.’ Allah’ın izniyle bunu yapıyoruz, yapacağız ve başaracağız.” şeklinde konuştu.

Foto Galeri