16°C kapalı

16°C kapalı

Belediye personeline Seminer veriliyor.

13 Nisan 2010 Salı

Belediye çalışanlarına “5393 Sayılı Belediyeler Kanunu ve Personel Yasası”; konulu yeni bir seminer veriliyor. D.Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri ve İçişleri Bakanlığı Başkontrotörü Halil Memiş tarafından verilen seminer 2 gün sürecek.

Dün Turgut Özal İş merkezinde bulunan Belediye Konferans salonunda verilen seminere Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Murat Gür, Bilgi İşlem Müdürü Cengiz Özkader ile çok sayıda belediye çalışanı katıldı.

Bazı merkez ilçeye bağlı belediye personellerinin de katıldığı seminer öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bu eğitim proğramında belediye personelinin gerekli bilgileri ve katkıları alacağına inandığını belirterek “Seminerde alınan bilgilerde mutlaka çalışma hayatına pozitif katkı yapacaktır”; dedi.

Zeki Gül, İçişleri Bakanlığı Başkontrotörü Halil Memiş`in tecrübelerini esirgemeden anlatacağı bilgilerin mevcut olan bilgilerin üzerine bir katkı daha sağlayacağını ifade ederek Belediye personeli tarafından bu seminerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.