20°C kapalı

20°C kapalı

Belediye THM korosundan ‘Yaşayan Anadolu Türküleri’

4 Mayıs 2010 Salı

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, bugüne kadar verdiği konserlerle Çorumluların büyük beğenisini kazanan Belediye Türk Halk Müziği Korosunun 09-10 Mayıs 2010 tarihlerinde `Yaşayan Anadolu Türküleri` adı altında bu yıl iki konser birden vereceğini söyledi.

Türk Halk Müziği Korosu tarafından 09 Mayıs Pazar ve 10 Mayıs Pazartesi günü Devlet Tiyatro Salonunda verilecek konserlerin saat 20:00`da başlayacağını ifade eden Zeki Gül, Halk Müziği korosunun Çorumlulara Anadolu Türkülerinden oluşan konserlerle Türkü ziyafeti çektireceğini kaydetti.

Gül, Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun `Yaşayan Anadolu Türküleri` adı altında Kemal Kan ve Kazım Mercan yönetiminde vereceği konserlerin ücretsiz olduğunu belirterek tüm Çorumluları bu konsere davet etti.