Çözüm Merkezi

1°C hafif kar yağışlı

Belediyeden, çocuklara bir karne hediyesi daha

25 Ocak 2023 Çarşamba

Çorum Belediyesi, sömestr tatiline giren öğrenciler için “Çocuk Şenliği” düzenliyor. Çocukların doyasıya eğleneceği etkinliler 27-28-29 Ocak’ta AHL Park’ta yapılacak.

Sömestr tatili, Çorum Belediyesi’nin düzenlediği “Çocuk Şenliği” etkinlikleriyle dolu dolu geçecek. Her yaştan insana hitap eden sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyen Çorum Belediyesi, çocukları da unutmuyor. AHL Park’ta üç gün boyunca gerçekleşecek olan “Çocuk Şenliği” kapsamında; yarışmalar, resim atölyesi, astronomi atölyesi, robotik kodlama atölyesi, palyaço, taş baskı etkinliği, akıl oyunları etkinlikleri, satranç ve yüz boyama etkinlikleri yapılacak.

Çocuklara pamuk şeker ikramının da yapılacağı etkinlikler 27-28-29 Ocak tarihlerinde 15.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinliklere tüm çocuklar davet edildi.

Belediyeden, çocuklara bir karne hediyesi daha

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler