Çözüm Merkezi

8°C kapalı

Belediyeden, Çorum FK’ya Bayraklı Destek

19 Kasım 2022 Cumartesi

Çorum Belediyesi, 1. lig hedefiyle mücadelesini sürdüren Çorum FK’ya destek vermeye devam ediyor. Saat kulesini kırmızı-siyahlı renklerle donatan Çorum Belediyesi, “1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla” mesajı verdi.

Çorum Belediyesi ilimizi spor şehri haline getirmek için gerek spora yönelik yatırımları, gerekse spor kulüplerine verdiği destekle takdir topluyor. Her branşta spora ve spor kulüplerine destek olan Çorum Belediyesi, şehrimizin tek profesyonel futbol kulübü olan Çorum FK’nın da her zaman yanında olmaya devam ediyor.

Çorum FK’nin birinci lige yükselmek için verdiği mücadeleyi gündemde tutarak şehrimizin şampiyonluk havasına girmesini amaçlayan Çorum Belediyesi, saat kulesini kımızı siyahlı renklerle donattı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın“1. Lig Yolunda Çorum FK İçin Aşkla” yazılı mesajının yer aldığı dev bayrak, Çorum Belediyesi ekipleri tarafından saat kulesine asıldı.

Çorum FK’ya her zaman destek olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan takımımız ligde başarı bir mücadele sergiliyor. Takımımızı önce birinci ligde, ardından süper ligde görmek istiyoruz. Bunun için tüm şehir olarak kenetlenerek elimizden gelen desteği vermeliyiz. Biz Çorum Belediyesi olarak takımız her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kulüp yöneticilerimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz. Sezon sonunda hedefe ulaşarak şehrimize şampiyonluk coşkusunu yaşatacaklarına canı gönülden inanıyoruz.” dedi.

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler