10°C parçalı bulutlu

10°C parçalı bulutlu

Belediyeden geleneksel sünnet şöleni

17 Ağustos 2022 Çarşamba

Çorum Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni bu yıl 20 Ağustos Cumartesi günü Buharaevler Semt Pazarında yapılacak.

Sünnet şöleni geleneksel hale getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bu yılda yavrularımıza yakışır muhteşem bir şölen ile 150 evladımız erkekliğe ilk adımını atacak. Onların ve ailelerinin heyecanına ortak olmak bizim için büyük bir mutluluk” dedi. Başkan Aşgın, “20 Ağustos Cumartesi günü düzenleyeceğimiz sünnet şölenimizde saat: 11.00’da saat kulesi meydanından sünnet konvoyumuz hareket edecek şehir turunun ardından şölen alanımıza geçeceğiz. Burada onları sürpriz hediyeler, etkinlikler, jonglör gösterileri ve masal kahramanları bekliyor olacak” diye konuştu.

Cemal Kurtoğlu konser verecek

Çorum’un değerlerinden biri olan söz yazarı ve usta müzisyen Cemal Kurtoğlu Çorum Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleninde Çorumlulara unutulmaz bir konser verecek.  Belediye Başkanı Aşgın, Geleneksel Sünnet Şöleni ve Cemal Kurtoğlu Konserine tüm Çorumluları davet etti.

Belediyeden geleneksel sünnet şöleni Belediyeden geleneksel sünnet şöleni