9°C kapalı

9°C kapalı

Belediyeden karma resim ve desen sergisi

11 Kasım 2022 Cuma

Çorum Belediyesi “Kavramsan dönüşümler” isimli karma resim ve desen sergisi açıyor. Serginin açılışı 15 Kasım Salı saat 15.00’de Çorum Belediyesi Sanat Galerisinde yapılacak.

Çorum Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine “Kavramsan Dönüşümler” isimli resim ve desen sergisi ile devam ediyor.  Küratör ve danışmanlığını Doç. Muteber Burunsuz ve Doç.Fırat Engin’in yaptığı sergide, ressamlar Dilan Aydınlı, Emine Peltekci, Seher Ortakçı, Serkan Tuluk ve Özlem Ceyhuni’nin eserleri yer alacak.

Çorum halkını yıl boyunca sanatın her dalıyla buluşturduklarını belirten Belediye Başkan Yarcımsı İsmail Yağbat, “37. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali, 10. Kitap ve Kültür Günleri, resim sergileri, yaz konserleri, açık hava sinema günleri, mahalle konserleri, konferanslar, yarışmalar, THM ve TSM konserleri gibi pek çok etkinlikle dolu dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz” dedi.

Kavramsal dönüşümler karma resim ve desen sergisinin 15 Kasım Salı saat 15.00 yapacakları açılış töreniyle birlikte sanatseverle buluşacağını kaydeden Başkan Yardımcısı Yağbat, “Doç.Muteber Burunsuz ve Doç.Fırat Engin hocamız tarafından hazırlanan sergimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.  Yağbat, serginin 2 Aralık’a kadar açık kalacağını sözlerine ekledi.

Belediyeden karma resim ve desen sergisi