16°C orta şiddetli yağmur

16°C orta şiddetli yağmur

Belediyeden tam saha temizlik çalışması

22 Kasım 2023 Çarşamba

Çorum Belediyesi, şehrin dört bir yanında temizlik seferberliği başlattı.  Belediye ekipleri cadde cadde, sokak sokak hummalı bir temizlik çalışması yapılıyor.

Çorum Belediyesi, temizlikte sahip olduğu markayı daha üst seviyelere taşımak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri “Temiz Şehir Çorum” sloganıyla gece gündüz çalışıyor.

Cadde ve ara sokaklarda yol kenarları, kaldırımlar ve boş arsalar da dahil olmak üzere hergün farklı bölgelerde mıntıka temizliği yapan ekipler geçtikleri yeri pırıl pırıl yapıyor. Özellikle bu günlerde dökülen ağaç yaprakları ve şehrimizde yağış sonrası oluşan kirliliği temizleme çalışmalarına devam eden ekipler yoğun mesai yapıyor.

Belediye ekiplerinin 7/24 esasına göre çalıştığını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Belediyemizin yüz akı işlerinden biri temizlik. Çorum, temizliğiyle anılan bir şehir. Yıllardan beri bu böyle. Çorum denilince akla temizlik geliyor. Her alanda olduğu gibi temizlik hizmetlerinde de çıtayı yükseltme gayreti içindeyiz. Temiz şehir Çorum sloganıyla personelimiz 24 saat görev başındadır.” dedi.

Foto Galeri