15°C parçalı bulutlu

15°C parçalı bulutlu

Belediyeden vatandaşlara soğuk limonata ikramı

17 Ağustos 2023 Perşembe

Çorum Belediyesi mobil ikram aracı, sıcaktan bunalan vatandaşlara ferahlatıcı bir hizmet sunuyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar belediye ekiplerinin ikram ettiği soğuk limonatayla serinliyor.

Sosyal Belediyecilik alanındaki öncü çalışmalarına bir yenisini ekleyen Çorum Belediyesi, sıcak havalardan bunalan vatandaşlara rahat bir nefes aldırmak amacıyla mobil ikram aracıyla soğuk limonata ikram ediyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde, şehrin farklı noktalarında konumlanan mobil ikram aracı, vatandaşları bir nebze olsun serinletiyor.

Çorum Belediyesi’nin limonata ikramı memnuniyetle karşılanıyor. Sıcak havaların etkisini hafifleten soğuk limonata ikramı, vatandaşların yüzlerinde tebessüm oluşturuyor.

Foto Galeri

Belediyeden vatandaşlara soğuk limonata ikramı Belediyeden vatandaşlara soğuk limonata ikramı Belediyeden vatandaşlara soğuk limonata ikramı Belediyeden vatandaşlara soğuk limonata ikramı