17°C kapalı

17°C kapalı

Belediyemiz  23 Nisan’da şenlik düzenleyecek.

Belediyemiz 23 Nisan’da şenlik düzenleyecek.

20 Nisan 2010 Salı

Çorum Kent Konseyi ve Çorum Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek şenlik, 23 Nisan Cuma günü saat 14:00`da Kültür Parkta yapılacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bugünün çocuklarının yarının büyükleri olduğuna dikkat çekerek, tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan TBMM`nin açılış yıldönümünün çocuklara armağan edilmesinin dünyada yaşanan bir ilk olduğunu söyledi.

Büyük Türk Milletinin, en zor şartlar altında dahi azim ve inancını muhafaza ederek kazandığı bağımsızlık zaferinin ardından, kendi kaderini belirlemek üzere Büyük Millet Meclisi’ni kurduğunu ifade eden Muzaffer Külcü, böylece Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün `Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir` sözünde özünü bulan egemenlik haklarına kavuşmanın 90. yılını gurur ve coşkuyla kutlayacağız. O gün milli irade hakim kılınmış ve bunun üzerinde hiçbir gücün tanınmadığı da ilan edilmiştir”; dedi.

Başkan Külcü, 23 Nisan gibi anlamlı bir günde çocukların eğlenip hoşça bir vakit geçirmeleri amacıyla Kültür Parkta onlara hitap edecek bir eğlence düzenleyeceklerini kaydetti. Külcü; “Cuma günü saat 14:00`da yapılacak şenlikte konser, gitar dinletisi, uçurtma şenliği, çeşitli yarışmalar ve halat çekme etkinliği düzenlenecektir. Ayrıca burada uçurtma, plastik top, hikaye kitabı, puzzele, balon ve bayraklar dağıtılacaktır. Tüm yavrularımızı şenliğimize bekliyoruz”; şeklinde konuştu.