8°C parçalı bulutlu

8°C parçalı bulutlu

BELEDİYEMİZ BİR ÜSTADA DAHA VEFASINI GÖSTERECEK

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Belediyemiz, Çorum`un yetiştirdiği önemli alimlerden Prof. Dr. Ahmet Lütfi Kazancı için vefa gecesi düzenleyecek.

Geçtiğimiz yıl ilimizin önemli fikir adamlarından Hayrettin Karaman`a vefa gecesi düzenleyen Çorum Belediyesi yine ilimizin yetiştirdiği mümtaz şahsiyetlerden Ahmet Lütfi Kazancı`ya da vefasını gösterecek. Düzenlenecek gecede Kazancı`nın çocukluğu, gençliği, öğrencilik yılları ve öğretmenlik yaşamından kesitler sunulacak.

İlim ve fikir hayatına yaptığı katkılarla adını duyuran Prof. Kazancı`yı Çorum’da görmekten onur duyacaklarını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’un böylesi önemli bir değeri yetiştirdiği için şanslı bir il olduğunu vurguladı. Külcü, ‘Kazancı hocamız, hem yaptıklarıyla hem de söyledikleriyle örnek bir şahsiyettir”; dedi.

Muzaffer Külcü, Belediyemiz tarafından düzenlenecek Prof.Dr. Ahmet Lütfi Kazancı`ya Vefa Gecesi`nin 7 Mayıs Cumartesi günü saat 20.15`de Anitta Otel’de yapılacağını belirterek, programa tüm Çorumluları davet etti.