5°C parçalı az bulutlu

5°C parçalı az bulutlu

BELEDİYEMİZ ÇALIŞANLARINA HİZMETİÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

9 Haziran 2011 Perşembe

Türkiye Belediyeler Birliği ve Çorum Belediyesi işbirliği ile Belediye çalışanlarına Hizmetiçi Eğitim Semineri veriliyor.

İki gün sürecek seminerin ilk gününde öğleden önce İçişleri Bakanlığı İç Denetçisi Tahir Tekin tarafından Analitik Bütçe,Performans programı, Performans Esaslı Bütçeleme, öğleden sonra ise TBB Yazı İşleri Müdürü-SGK Müfettişi Mahmut Çolak tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği konusu işlendi.

Bugün de devam edecek seminerde Arşiv Uzamanı Metin Elbeyoğlu Yazışma Kuralları ve Dosyalama Sistemini, İş Güvenliği Uzmanı Yasin Pekeroğlu`da İş Kazalarının Önlenmesi, Koruyucu Malzeme Kullanımı ile İşveren ve İşçi tarafından Yerine Getirilmesi Gereken sorumlulukları seminere katılanlarla paylaşacak.

Belediye Konferans Salonunda verilen Seminere Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Murat Gür, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda Çorum Belediyesi ile İlçe ve Belde belediyesi çalışanları katıldı.