20°C az bulutlu

20°C az bulutlu

Belediyemiz işçisine seminer verildi.

30 Nisan 2010 Cuma

Belediyemiz, bünyesinde çalışan işçi personellerini bilgilendirmek amacıyla Belediye tarafından seminer verildi.

Dr. Abdullah Aydoğdu, tarafından verilen “İş sağlığı ve iş güvenliği”; konulu seminerde yasal zorunluluklar gereği alınması gereken önlemler ile iş kazalarına karşı alınacak tedbirler detaylı olarak katılımcılara anlatıldı.

Semineri veren Dr. Abdullah Aydoğdu, iş veren ve işçinin “Önlemek ödemekten daha kolay”; anlayışı ile hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak “Önce insan”; dedi. Seminere Çorum Belediyesi Belediye İnsan Kaynakları Eğitim Müdürü Murat Gür ve çok sayıda Belediye işçisi katıldı.