5°C parçalı az bulutlu

5°C parçalı az bulutlu

BELEDİYEMİZ KANDİL LOKUMU DAĞITTI

3 Haziran 2011 Cuma

Belediyemiz, Ragaib Kandili nedeniyle Çorum`daki tüm camilerde cemaate Kandil Lokumu dağıttı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Regaib Kandili nedeniyle Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personellerinin dün camilerde top 25 bin paket Kandil Lokumu dağıttığını söyledi.

Kandil Lokumunun şehrin değişik bölgelerinde bulunan toplam 83 camide dağıtıldığını ifade eden Zeki Gül, ” Bu duygu ve düşüncelerle; bütün hemşehrilerimin ve tüm Müslümanların geçmiş Regaib kandillerini tebrik eder, bu mübarek gecenin kalplerimizi ve gönüllerimizi aydınlatmasını, bütün insanlığın hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Hak`tan niyaz ederim”; dedi.

Gül, Üç ayların başlangıcı olan Recep ayının ilk Cuma gecesinin Regaib gecesi olarak idrak edildiğini belirterek, “Regaib Gecesinin böyle bir ayın içinde yer alması, aynı zamanda bu gecenin önemini de ifade etmektedir”; diye konuştu.