BELEDİYEMİZ KAPI NUMARALARINI YENİLİYOR

23 Eylül 2011 Cuma

Belediyemiz, belediye mücavir alanı sınırları içerisindeki konut ve işyerlerinin kapı numaralarını yeniliyor.

İlk olarak Akkent Mahallesi`nden işe başlayan Zabıta Müdürlüğü Numarataj ekipleri eski, yıpranmış, görüntü kirliliğine yol açan ve eksik olan konut ve işyerlerinin dış kapı numaralarını yeni tip, estetik kapı numaralarıyla değiştirmeye başladı.

Bulunduğu binanın kimliği niteliğinde olacak olan yeni kapı numaralarının üzerinde bina veya işyerinin adres bilgilerini gösteren mahalle adı, cadde veya sokak adı ve numarası bulunuyor. Vatandaşlar, konutların veya işyerlerinin üzerindeki yeni tip kapı numaralarına baktıklarında kolaylıkla açık adreslerini görebilecek o bilgilere göre işlemlerini yaptırabilecekler. Özel ve kamu kurum ve kuruluşları da bu uygulamadan faydalanabilecek.

Belediyemiz tarafından yapılan bu kapı numarası yenileme çalışmaları tamamlandığında bölgelerdeki son bilgiler esas alınarak adres bilgilerini güncelledikleri takdirde kurumlar arasındaki adres birlikteliği ve adres standardı da sağlanmış olacak.