15°C kapalı

15°C kapalı

Belediyemiz metruk evi yıktı

23 Ocak 2010 Cumartesi

Belediyemiz, şehir merkezinde kullanılmayan ve tehlike arz eden metruk evleri yıkmaya devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yeniyol mahallesi Maliye sokakta bulunan sahibi tarafından terk edilmiş metruk bir evi yıktığını bildirdi. Metruk evlerin kötü niyetli kişi ve kişilerce kötü niyetle kullanılabildiklerini yine tinercilerin mekanı olabildiğini belirten Alper Zahir, Maliye sokakta bulunan metruk evinde bu amaçlarla kullanılmaması için sahibinden izin alınarak yıkıldığını söyledi.