20°C kapalı

20°C kapalı

Belediyemiz  yoksul aileleri sevindiriyor.

Belediyemiz yoksul aileleri sevindiriyor.

27 Mayıs 2010 Perşembe

Belediye Başkan Vekili Nurettin Karakaya, Çorum Belediyesi tarafından daha önce isimleri tek tek tespit edilen ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yapılan gıda yardımının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin yardıma muhtaç aileleri örnek teşkil edecek bir çalışma ile belirlediğine dikkat çeken Nurettin Karakaya, “Daha önce isimleri ve adresleri titizlikle tespit edilen yardıma muhtaç ailelere düzenli olarak yardım götürmeyi sürdürüyoruz”; dedi.

Başkan Vekili Nurettin Karakaya, yardıma muhtaç ailelere yapılan yardım paketinde bir ailenin mutfak ihtiyaçlarının hemen hepsinin yer aldığına dikkat çekerek, gıda paketinde 5 litre ayçiçeği yağı, 1 adet salça, 4 paket makarna, 1 kg. pirinç,1 kg. siyah çay, 3 kg toz şeker, 1 kg. kuru fasulye, 1 kg. nohut, 1 kg. bulgur, 1 kg kırmızı mercimek, 1 kg siyah zeytin, 5 kg un, 1 adet çikolatalı fındık kreması, 4 adet hazır çorba, 1 adet kemalpaşa tatlısı, 1 lt meyve suyu, 1 litre süt, 1 paket bisküvi, 1 kavanoz reçel ve 1 paket tahin helvası bulunduğunu kaydetti.

Bazı ihtiyaç sahipleri ailelerin adres değiştirdiğini ancak bu adreslerini Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne güncelletmediklerini ifade eden Karakaya, ” Görevli arkadaşlarımız kapı kapı dolaşıp ihtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtıyor. Yanlış adresler arkadaşlarımızın boşa zaman kaybetmesine neden oluyor. Bu da gıda paketlerinin ihtiyaç sahiplerine zamanında gitmesine engel teşkil ediyor. Adres değiştiren ihtiyaç sahipleri ailelerimiz lütfen yeni adres bildirimlerini en kısa zamanda bize yapsınlar”; diye konuştu.