20°C kapalı

20°C kapalı

Belediyemizden 800 aileye odun yardımında bulundu

23 Ocak 2010 Cumartesi

Belediyemiz yoksul vatandaşlara yakacak odun yardımına ara vermeden devam ediyor. Yardıma muhtaç olduğu tespit edilen 800 aileye odun yardımı bulunurken, yılsonuna kadar 1000 aileye odun yardımında bulunulacağı ifade edildi. Belediyemiz tarafından Gazi ve İnönü Caddelerinde kuşların pisliğinden dolayı oluşan mantar hastalığına karşı ağaçları gençleştirilmesi nedeniyle kesilen ağaç dalları yoksul ailelerin evlerine götürülüyor. Gazi ve İnönü caddelerinde toplam 350 aileye odun gönderilirken, 2009 yılında ise 800 aileye odun yardımı yapıldı. Belediye başkanı Muzaffer Külcü, kış aylarında da yakacak odun yardımı yapmaya devam ettiklerini belirterek, “Darda kalan halkımıza, belediye olarak her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Yerel yönetimlerin en asli vazifelerinden biri de, bu tür sosyal faaliyetleri hayata geçirmek, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaktır. Belediye olarak kışın sobalarını yakarak sıcak olarak evlerinde oturmaları için ağaçları gençleştirmek amacıyla yapılan budama çalışmalarından çıkan odunları yoksul vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz” dedi.