24°C kapalı

24°C kapalı

Belediyemizden “Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk Fotoğrafları” Filmi

23 Ocak 2010 Cumartesi

Belediyemiz, İl Garnizon Komutanı Kd.Albay Eyüp Bölük tarafından temin edilen Atatürk Fotoğraflarını film haline getirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, dün “Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk Fotoğrafları”;ndan oluşan bin yüz elli adet cd`yi Garnizon Komutanı Kd.Albay Eyüp Bölük`e teslim etti. Eyüp Bölük, yapılan filmle ilgili yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi tarafından gösterilen bu davranışın güzel ve büyük bir hizmet olduğunu belirterek Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflarından derlenen bu filmin Okullara dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edileceğini söyledi. Bu filmin öğrencilerin Mustafa Kemal Atatürk`ü daha yakından tanımalarına vesile olacağını ifade eden Garnizon Komutanı Kd.Albay Eyüp Bölük yapılan bu hizmetten dolayı başta Belediye BaşkanıMuzaffer Külcü ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan yardımcısı Zeki Gül`de yaptığı konuşmada Belediyelerin sadece asfalt, kaldırım, kanal ve temizlik hizmetlerini değil vatandaşlarına kültür ve sosyal hizmet konusunda da hizmet götürmesinin görev alanlarından birisi olduğunu ifade etti. “Anmaktan Anlamaya Doğru Atatürk Fotoğrafları”;ndan oluşan bu filmin Atatürk`ün sevdiği şarkılar eşliğinde sunulduğunu bildiren Zeki Gül, “Böyle kültürel bir eseri Çorum`a kazandırmak bizlere ayrı bir haz vermiştir. Yapılan bu hizmeti bize yaptırmaya sebep olduğu için Garnizon Komutanımız Sayın Kd. Albay Eyüp Bölük`e teşekkür ederiz”; dedi. Belediye Başkan yardımcısı Zeki Gül`ün Garnizon Komutanı Eyüp Bölük`e Atatürk filmini teslim etmek için yaptığı ziyarette Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan`da hazır bulundu.