8°C parçalı az bulutlu

8°C parçalı az bulutlu

BELEDİYEMİZDEN ANNELERE ÖZEL RESİM YARIŞMASI

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi ilköğretim öğrencileri arasında uygulamalı resim yarışması düzenledi. “Canım Annem”; konulu resim yarışmasında minik öğrenciler annelerine olan sevgilerini resmettiler. Yarışmaya 100`e yakın öğrenci katıldı.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü H. Nuran Hakyemez, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin anneler gününe özel üç yarışmayı birden gerçekleştirdiğini söyledi. İlköğretim öğrencilerine yönelik yarışmanın 30 Nisan Cumartesi günü Kültür ve Sanat Merkezi`nde uygulamalı olarak gerçekleştirdiklerinin ifade eden Nuran Hakyemez yarışmanın ödül töreninin 8 Mayıs 2011 Pazar günü Penez Otel`de gerçekleştirilecek olan Anneler Günü programında yapılacağını belirtti. Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü H. Nuran Hakyemez yarışmada dereceye giren öğrencilere Bisiklet, Fotoğraf Makinası ve MP3 Player vereceklerini sözlerine ekledi.