12°C kapalı

12°C kapalı

BELEDİYEMİZDEN TÜRKÜ GECESİ

13 Nisan 2011 Çarşamba

Belediyemiz Türk Halk Müziği (THM) Korosu geleneksel Bahar Konseri`nde Çorumlulara türkü ziyafeti sundu.

THM Koro Şefi Kazım Mercan yönetiminde Çorum, Malatya, Ürgüp, Sivas, Selanik, Van, Beypazarı, Tokat, Diyarbakır, Şanlıurfa, Çarşamba, Erzurum, Şarkışla, Erciş, Erzincan, Reşadiye, Nevşehir, Kahramanmaraş ve Muş yörelerine ait 25 eseri seslendiren Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, izleyenleri seslendirdikleri türkülerle adeta Türkiye`yi dolaştırdı.

Gecede konseri izleyen davetliler de zaman zaman türkülere eşlik etti. Büyük beğeni toplayan ve davetlilerin ayakta alkışladığı konserde Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, koro üyelerini tebrik ederek çiçek takdim etti.

Devlet Tiyatro Salonu`ndaki konseri Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç ve eşi Figen Saraç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Emniyet Müdürü Necmettin Emre ve eşi Selda Emre ile çok sayıda vatandaş izledi.