Çözüm Merkezi

1°C hafif kar yağışlı

Belediyemizden üniversite adaylarına destek

29 Temmuz 2022 Cuma

Belediyemiz üniversite tercihi için destek almak isteyen öğrencilere Hürriyet Meydanı’nda tercih noktası oluşturdu.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “2022 YKS’de tercih yapmakta zorlanan üniversite adaylarına yardımcı olmak için Hürriyet Meydanı’nda tercih noktası oluşturduk” dedi. Aşgın, “Belediyemizin gençlik merkezlerindeki uzman eğitim kadromuz tarafından verilecek rehberlik danışma hizmeti ile öğrencilerimiz daha sağlıklı tercih yapabilecekler. Tercih süresince saat 10.00 ile 18.00 arasında açık olacak standımıza tüm üniversite adaylarımız gelebilir” dedi.

Foto Galeri

Belediyemizden üniversite adaylarına destek Belediyemizden üniversite adaylarına destek Belediyemizden üniversite adaylarına destek

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler