9°C kapalı

9°C kapalı

BELEDİYEMİZİN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

2 Ağustos 2011 Salı

Belediyemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Ramazan etkinlikleri Ramazan Sokağında başladı.

Vatandaşların ilk günü yoğun ilgi gösterdiği Ramazan Sokağı yine bu yıl da program yoğunluğu bakımında dolu dolu geçecek.. Ramazan süresince her akşam Ramazan Sokağında gösteri yapacak animasyon ekibi dün Gazi caddesinde bir yürüyüş yaptı.

Belediyemizin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçılar Fatih Kısaparmak, Hasan Sağındık ve şair Talha Bora Öge, Belediye Türk Halk Müziği Korosu, Selçuk Küpçük, Grup Çağrı, Metin Haboğlu, Mustafa Cihat, Grup Çağrı, Eşref Ziya Terzi, Grup Debu, Hasan Özer, Bilal Bilgin Ramazan Sokağında konser verecek. Konya Mevlana Sema grubu da sema gösterisi ve Mevlevi Ayini sahneleyecek. Ayrıca Ramazan sokağında çeşitli yarışmalar ve Ahmet Bozkuş stand- up gösterisi ile Kasım Alper Özdemir`in şiir dinletisi yer alacak.

Belediyemiz Kadir gecesi içinde özel bir program hazırladı. Bu özel günde Kur’an-ı Kerim okuma dünya birincileri Memduh Cude Saad ve Ali Tel Kur`an Tilaveti sunacak. Yine Ramazan sokağında Çorum İl Müftülüğünün katkılarıyla 14 Ağustos Pazar günü Çorumlulara ayrıca Kuran-ı Kerim Tilaveti sunumu yapılacak.