16°C kapalı

16°C kapalı

BELEDİYEMİZİN TEMİZLİK ARAÇ FİLOSU GÜÇLENDİ

4 Temmuz 2011 Pazartesi

Belediyemiz araç filosuna güç katmaya devam ediyor. 20 yeni araçtan sonra filosuna 22 yeni aracı daha kattı.

Araç filosunu yenileyen Belediye Başkan Muzaffer Külcü, Temizlik İşleri Müdürlüğü`nde düzenlenen tören ile yeni araçların anahtarlarını şoförlere teslim etti. Yeni araçların anahtar teslim töreninde aracın direksiyonuna geçen Başkan Muzaffer Külcü, personellere daha titiz çalışma yapılmasını istedi.

Belediyeye alınan yeni araçların teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`un Türkiye`nin en temiz ili unvanı bulunduğunu belirterek, “Temizliğimizle her gün övünüyoruz. Çorum`u daha temiz ve yaşanabilir bir şehir yapmak için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Temizlik Müdürlüğümüzün tüm araçlarını yeniledik.”; diye konuştu.

Yeni alınan temizlik araçları ile hem görüntü olarak hem de maddi yönden Belediyeye katkı sağlanacağını anlatan Başkan Muzaffer Külcü, “Eski araçlar Çorum`a yakışmıyordu, istediğimiz ölçüde hizmeti de alamıyorduk. Bizler bu araçların yerine daha modern görünümlü ve belediyemize ait 20 adet büyük Kamyon, 8 adet kamyonet 4 adet süpürme aracı, 6 adet pikap, 1 kaldırım süpürme aracı, 2 yer altı konteynır aracı, 1 arozöz olmak üzere toplam 42 araç alarak şehrimize daha iyi hizmet yapmayı amaçladık. Bu araçlarımızın Çorum`a hayırlı olmasını diliyorum.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü daha sonra yeni alınan araçların anahtarlarını şoförlere teslim etti. Törenin ardından Çorum Belediyesi araç filosuna kazandırılan 22 yeni araç düzenlenen konvoy ile halka tanıtıldı.

Gazi ve İnönü Caddelerinin konteynırları yeraltına alınıyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gazi ve İnönü Caddesi`ndeki çöp konteynırlarını yeraltına indirme çalışmalarının başladığını ifade ederek, “Kentimizi güzelleştirmek adına Gazi ve İnönü caddelerinde konteynırları yeraltına alıyoruz. 50 adet konteynırın yerleştirilmesinin ardından şehrimiz daha güzel bir görüntüye kavuşacak.”; Diye konuştu.