15°C kapalı

15°C kapalı

“Bizim Akif” beğenildi

22 Aralık 2022 Perşembe

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından 2021-2022 sanat sezonunda desteklenen “Bizim Akif” adlı tiyatro oyunu Çorum’da izleyicilerle buluştu.

Çorum Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında “Bizim Akif” adlı tiyatro oyunu Devlet Tiyatrosu Salonu’nda sahnelendi. İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan “Bizim Akif’’ isimli müzikal tiyatro oyununa sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Oyun sonunda Çorum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eray Çetinkaya, sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Foto Galeri

“Bizim Akif” beğenildi “Bizim Akif” beğenildi “Bizim Akif” beğenildi “Bizim Akif” beğenildi