5°C parçalı az bulutlu

5°C parçalı az bulutlu

"Bu Benim Meselem Değil", Çorum’da sahnelenecek

19 Şubat 2024 Pazartesi

İsrail destekçisi ürünlerin boykotunu konu alan “Bu Benim Meselem Değil! Parola Boykot” adlı tiyatro oyunu Çorumlularla buluşuyor.

Gazze’deki dramın anlatıldığı ‘Bu Benim Meselem Değil’ adlı tiyatro gösterisi Çorum Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorum Filistin Platformu’nun destekleriyle 22 Şubat Perşembe günü saat 13.30’da Devlet Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek.

“Parola Boykot” sloganıyla hayata geçirilen oyunun yönetmenliğini Burak Kılıç üstlenirken, genel sanat yönetmenliğini ise Osman Doğan yapıyor. Seyfullah Şenel’in yapımcılığında komedi-dram türündeki tek perdelik oyunun kadrosunda Bekir Kalaycı, Burak Kılıç, Emre Berber, Furkan Selamoğlu ve Yunus Can rol alıyor.

Foto Galeri

"Bu Benim Meselem Değil", Çorum’da sahnelenecek "Bu Benim Meselem Değil", Çorum’da sahnelenecek "Bu Benim Meselem Değil", Çorum’da sahnelenecek