13°C orta şiddetli yağmur

13°C orta şiddetli yağmur

“Çalışmalarınız inşallah diğer belediyelere de örnek olur”

14 Ağustos 2023 Pazartesi

Şehri Buluşmaları kapsamında Çorum’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Dünyanın Merkezi Çorum’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çorum halkına yönelik çalışmalar nedeniyle Başkan Aşgın’a teşekkür etti. Bakan Işıkhan, “Yaptığınız çalışmalarla ilgili tanıtım videosunu izlerken gurur duydum. Sizleri ve ekibinizi kutlamak istiyorum. Çorum halkına yapmış olduğunuz bu önemli hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Gönül belediyeciliği anlayışınızın yanında da sosyal belediyecilik noktasında da gerçekten çok önemli hizmetleriniz var.Halkla olan ilişkileriniz çok güzel. Esnaf gezilerimizde ve vatandaşla olan diyaloglarımızda bunları gördük.” dedi.

Çorum’da AK Parti’nin belediyecilik anlayışının çok güzel örneklerini gördüğünü, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda güzel hizmetlerin hayata geçirildiğini gördüğünü dile getiren Bakan Işıkhan, “Yaptığımız bu çalışmalarla inşallah diğer belediyelere de örnek olursunuz. Bunu tüm içtenlikle söylüyorum. Allah yardımcınız olsun. 2024 yerel seçimlerinde de Çorum’da inşallah 16’da 16 yaparız. Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferine zafer katmış oluruz. Bunlar da yine sizlerin çabaları ile olacak şeyler. Bizler de bu süreçte sizlerin yanında olmaya gayret edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Ekip ruhuyla bundan sonra da büyük başarılara imza atacağız”

Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve parti teşkilatının da katıldığı ziyarette göreve geldikleri günden beri yapılan çalışmaları anlatan Başkan Aşgın, “Tüm teşkilatlarımızla, mesai arkadaşlarımızla el birliği içerisinde şehrimizi daha iyi noktalara taşımanın mücadelesini veriyoruz.” dedi.

Yaptıkları çalışmalarda AK Parti teşkilatının her zaman yanlarında olduğunun altını çizen Başkan Aşgın, “Tüm teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. 4 yıl içerisinde çok büyük katkılar sundular. Ekip ruhuyla bundan sonra da daha çok çalışarak daha büyük başarılara imza atacağız.” dedi.

Çorum Belediyesi olarak tüm ilçelere çok ciddi katkılar verdiklerine vurgu yapan Başkan Aşgın, “2024 seçimlerinde Çorum’daki 16 belediyenin tamamının AK Partili belediyeler olması için çalışacağız. Seçim sürecinde doğru adaylarla seçime girecek ve 16’da 16 yapacağız. Bu kuvvet ve güçteyiz, kararlılıktayız. İnşallah Cumhurbaşkanımıza 16’da 16 yapacak, Sayın Cumhurbaşkanımıza gururla sunacağız.” diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Belediye ziyaretinde şeref defterini imzaladı. Başkan Aşgın, Bakan Işıkhan’a ziyaret anısına nostaljik bir ahşap duvar saati hediye etti.

Foto Galeri