14°C parçalı bulutlu

14°C parçalı bulutlu

CHP Kadın Kolları Başkandan Park istedi.

5 Mayıs 2010 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, CHP Belediye Meclis Grubunu, CHP Kadın Kolları Yönetimine şikayet etti.

Dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret eden CHP Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Külcü`den Cumartesi pazarı yerine bu yıl içerisinde park yapılmasını taleplerini ilettiler.

Başkan Muzaffer Külcü, Cumartesi pazarına park yapılacağını ancak bunun kaynak yetersizliği nedeniyle 2010 yılında gerçekleşmesinin zor olduğunu, kaynak bulunması halinde buraya yeni bir park yapacaklarını söyledi.

Cumartesi pazarının yıl içerisinde yeni yerine taşınacağını belirten Muzaffer Külcü; ” Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Grubunun bazı üyeleri bizim kaynak bulmamızı engelliyor. Biz kaynak üretmeye çalışıyoruz onlar mahkemeye gidiyor. Biz şehrimiz için güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz ama hep engelle karşılaşıyoruz. Bu davranış Çorum`a zarar veriyor. Yapacağımız yeni yatırımları yapamıyoruz. Çorum`a ve Çorumlulara büyük kötülük ediliyorlar farkında değiller. Sizler partinin bir yönetim organısınız. Bu menfi tavırda ısrar eden meclis üyeleri ile görüşünüz. Çorum hepimizin tek sevdası. Daha yaşanabilir bir Çorum hepimizin eseri olsun. Birlikte taş üstüne taş koyalım. Tekerin önüne taş koymak kimseye iyilik getirmez. Yarın hayırla yad edilmek için bugün her meclis üyemizin mesuliyetini müdrik olmalıdır. Lütfen bunları o meclis üyeleriniz ile paylaşınız “; dedi.

Başkan Külcü, her mahalleye eşit mesafede olduklarını özellikle vurgulayarak Bahçelievler mahallesi sınırları içerinde bulunan Velidedeoğlu parkını örnek bir park haline getirdiklerini yine bu mahalle de bulunan Pir`i Baba parkında da yeni bir düzenlemeye gideceklerini ifade etti.