13°C kapalı

13°C kapalı

ÇOCUKLAR İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDILAR

1 Ağustos 2011 Pazartesi

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde kurulan Çocuk Kulübü, yaz dönemi kurslarını tamamladı. Öğrenciler, çeşitli alanlarda ürettikleri eserleri sergileyerek, yılsonu şenliği düzenledi.

İngilizce şarkılar, şiirler ve gitar dinletisi ile devam eden etkinliğe, tiyatro gösterisi ayrı bir renk kattı.

Şenliğe Vali Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, İl Genel Sekreteri Yakup Keleş, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Nurettin Karakaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Minik öğrencilerin annelerine yazdıkları mektuplar duygulu anlar yaşatırken, sergiledikleri tiyatro oyunu ile neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldular. Gitar kursunu tamamlayan öğrencilerin gitar resitali ise programa renk kattı. Şiir dinletisinin ardından çocuklara kurs veren eğitmenlere Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Nurullah Çakır`ın eşi Cemile Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, İl Genel Sekreteri Yakup Keleş, Kent Konseyi Başkanı İsmail Akgöz tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Çorum Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Çocuk Kulübüne kayıtlı 250 çocuk bulunurken, 20 Haziran`da başlayan yaz kursları tamamlandı. Öğrenciler, müzik, resim, ebru gibi sanatın çeşitli alanlarında kursları tamamladılar.