ÇORUM ANADOLU LİSESİ’NDEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

8 Nisan 2011 Cuma

Çorum Anadolu Lisesi`nin hazırladığı “Temiz Denizler İçin Temiz Nehirler”; konulu proje çalışmasına katılan öğrenciler ve öğretmenler Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Proje öğretmenlerinden Çorum Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Sönmez Yanardağ Proje hakkında Başkan Muzaffer Külcü`ye bilgiler verirken, Türk asıllı Kubrat Belediye Başkanı Remzi Halilov`un Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye gönderdiği plaketini takdim etti.

Çorum Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Sönmez Yanardağ, proje kapsamında ziyaret ettikleri ülkelerde Çorum`u en iyi şekilde temsil ederek tanıtımına katkılar sunduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Türkiye`de artık eğitimin bilimsel verilere ve uygulamalara dayanılarak yapıldığını belirterek, “Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladıkları projeler ülkemiz açısından son derece sevindirici. Eğitim alanında yapılan çalışmaların öğrencilere olumlu yönde katkı yaptığı görülmekte. Gençlerimizin diğer ülkelere giderek oralardaki uygulamaları görmeleri izlemeleri hem kendileri açısından hem de ülkemiz açısından önemli kazanımlar sağlayacaktır”; şeklinde konuştu.