Çözüm Merkezi

Çorum Hava Durumu

Çorum

0°C kapalı

“Çorum Belediyesi bir yıldız gibi parlıyor”

19 Ocak 2023 Perşembe

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, göreve geldikleri günden beri yaptıkları çalışmalarla Çorum’u bölgesinin yıldızı haline getirdiklerini söyledi.

Yapılan kamuoyu araştırmaları ve anketlerde Çorum Belediyesi’nin en güvenilir kurum olarak görüldüğünü açıklayan Başkan Aşgın, Çorum Belediyesi’nin, mali disiplin, güvenilirlik, hesap verebilirlik ve iş yapma bakımından da Türkiye’de birinci sırada yer aldığını belirtti. Aşgın “Çorum Belediyesi, bir yıldız gibi parlıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerine yaptıkları gayretli çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Şuan Çorum Belediyesi tüm Türkiye'de birinci sıradadır. Belediye başkanları toplantısında daTürkiye'de en iyi durumda olan Belediyelerden birisi olduğumuzu görüyorum. Çorum Belediyesi bir yıldız gibi parlıyor.Tüm birimlerimizin başarılarını gururla konuşuyoruz.Bu anlamda ben hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, yürüyüşünüz daim olsun.” dedi.

“Çorum'da en güvenilir kurum Çorum Belediyesi”

Çorum Belediyesi’nin mali disiplini bakımdan da Türkiye'nin en güçlü belediyesi olduğuna vurgu yapan Başkan Aşgın “Objektif, hesap verilebilirlik, iş yapma bakımından da Türkiye’de ilk sırada Çorum Belediyesi var. Yapılan tüm anketlerde Çorum'da en güvenilir kurum Çorum Belediyesi olarak çıkmaktadır. Geçtiğimiz süre içerisinde Çorum Belediyesi bütün kurumlar içerisinde dürüstlük, ahlak,erdem ve mali yapı konularının tamamında en güvenilir kurum haline gelmiştir.” dedi.

Foto Galeri

“Çorum Belediyesi bir yıldız gibi parlıyor” “Çorum Belediyesi bir yıldız gibi parlıyor” “Çorum Belediyesi bir yıldız gibi parlıyor” “Çorum Belediyesi bir yıldız gibi parlıyor”

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler