20°C kapalı

20°C kapalı

Çorum Belediyesi Mimar Sinan Düğün Salonu 3 Aralık’ta açılıyor

1 Aralık 2022 Perşembe

Çorum Belediyesi tarafından Mimar Sinan Mahallesinde inşasını tamamladığı 5 yıldızlı otel konforuna sahip düğün salonu 3 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da açılacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın talimatıyla Mimar Sinan Mahallesi 5. Cadde üzerinde inşa edilen düğün salonundan dar gelirliler, ihtiyaç sahipleri, gaziler ve şehit yakınları daha uygun fiyata faydalanacak.

500 m2 alana sahip 200 kişi kapasiteli düğün salonunu tam teşekküllü olarak inşa edildiğini, bir düğün için her türlü teknik altyapıya sahip olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, “Ön tarafında 400 metre karelik de kokteyl alanına sahip tam teşekküllü düğün salonumuz düğün ve sünnet gibi özel gün etkinliklerinde hizmet verecek.Şehrimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Başkan Aşgın, 3 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan açılışa tüm Çorum halkını davet etti.

Foto Galeri