29°C parçalı bulutlu

29°C parçalı bulutlu

Çorum Belediyesi’nden eğitime büyük destek

17 Ağustos 2022 Çarşamba

Gençlik merkezlerinde açtığı eğitime destek ve kişisel gelişim kursları, okullara yaptığı kütüphane ve kitap yardımları ile her daim eğitime destek olan Çorum Belediyesi, sorumluluk alanı içerisindeki tüm okullarda okula yeni başlayacak 1. Sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımı yapacak.

Eğitime verdiği desteği her geçen gün daha da artıran Çorum Belediyesi, Çorum Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle 2022-2023 eğitim öğretim sezonunda eğitime desteği zirve noktaya çıkarttı. Çorum Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bu yıl okula yeni başlayacak tüm 1. Sınıf öğrencilerine okul çantası ve kırtasiye yardımı yapacak. Belediyesi bu protokol kapsamında yapacağı yardımlarla eğitime destek olma noktasındaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Çorum Belediyesi’nden eğitime büyük destek