11°C kapalı

11°C kapalı

Çorum Belediyesi’nden Vatandaşa Aşure İkramı

10 Ağustos 2022 Çarşamba

Çorum Belediyesi aşure geleneğini bu yıl da sürdürdü. Muharrem Ayı nedeniyle şehrin 7 noktasında dağıttı.

Belediye binası yanı, Kadeş Barış Meydanı, Huzur Cami Önü, Abdibey Cami Önü, Özdoğanlar Kavşağı, Eti Lisesi Önü ve Buhara Kültür Merkezi önünde belediye ekiplerince vatandaşları gün boyu aşure ikram edildi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da belediye binası yanında kurulan stantta vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Foto Galeri