DED FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON TARCANSPOR

8 Nisan 2011 Cuma

Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi tarafından Hitit Üniversitesi Fakülteleri arasında düzenlenen Futbol Turnuvasında şampiyon Tarcanspor takımı oldu.

28 Mart tarihinde başlayan ve 06 Nisan`da sona eren DED Futbol Turnuvası`nda 16 takım mücadele etti. Çekişmeli geçen mücadeleler sonunda final maçı Tarcanspor ile Somali Gençlikspor arasında yapıldı. Maçı 3-1 kazanan Tarcanspor şampiyonluğu göğüsleyen takım oldu.

Final maçını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şube Başkanı Turhan Candan ile çok sayıda futbolsever de seyretti.

Maçın sonunda turnuvada ikinci olan Somali Gençlispor`un kupasını AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan verirken, Şampiyon olan Tarcanspor`un kupasını ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal verdi.

Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi tarafından Hitit Üniversitesi Fakülteleri arasında düzenlenen Futbol Turnuvasında şampiyon olan Tarcanspor takımına 1 Cumhuriyet altını ödülü verilirken, ikinci olan Somali Gençlik takımına ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından 1 Cumhuriyet altını hediye edildi.

Turnuvaya katılan takımlara Başkan Külcü tarafından baklava ikram edildi.