11°C kapalı

11°C kapalı

DİPLOMAT BİJANKİ’DEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

24 Mayıs 2011 Salı

Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği`nde görevli Siyasi Bölüm Diplomatı Ashwin Bijanki Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti. Türkiye`yi ve şehirleri tanımak için gerçekleştirilen ziyarete Bijanki`nin yanı sıra siyaset uzmanı Süheyla Tayla da katıldı. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin başında Başkan Külcü`ye kendilerini kabul ettikleri ve zaman ayırdıkları için çok teşekkür ettiklerini söyleyen Bijanki, Türkiye`nin dinamiklerini ve şehirlerdeki siyasal ve sosyal durumları tanıyabilmek adına böyle bir geziye çıktıklarını söyledi.

Ashwin Bijanki, Çorum hakkında bilgiler alırken, Ashwin Bijanki daha sonra bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.