10°C parçalı bulutlu

10°C parçalı bulutlu

Dünyaca ünlü hafızlar Kur’an ziyafeti sunacak

29 Mart 2023 Çarşamba

Çorum Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Kur’an-ı Kerim ziyafeti ile dünyaca ünlü kurra ve hafızlar Çorum’a gelecek. Program, 31 Mart Cuma günü saat 22.00’de Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Çorum’da, Ramazan etkinlikleri kapsamında “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti” gerçekleştirilecek. Çorum Belediyesi ve İl Müftülüğü’nün işbirliğinde düzenlenen programda Kur’an bülbülleri Çorum halkıyla buluşacak. Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Abdullah Sadien, Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Mustafa Kızılcaoğlu ve Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma İkincisi Abdurrahman Bozan ile Çorum Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosunun yer alacağı programa Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tüm Çorum halkını davet etti.

Dünyaca ünlü hafızlar Kur’an ziyafeti sunacak