11°C kapalı

11°C kapalı

EMEKLİ OLAN 5 PERSONEL BAŞKAN KÜLCÜ’YE VEDA ETTİ

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Belediyemizden yeni emekli olan 5 personel Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek veda etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü emekli olan personele başarılar dileyerek, “Uzun süre Belediyemizde halkımıza hizmet ettiniz. Çalışmalarınızla kentimizin kalkınmasına destek oldunuz. Emeklerinize sağlık. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyoruz. İnşallah emeğiniz ve alın teriniz ile kazandıklarınızı aileniz ile mutluluk içerisinde harcarsınız.”; şeklinde konuştu

Çorum Belediyesi`nin farklı birimlerinden emekli olan personel veda ettikten sonra Belediey Başkanı Muzaffer Külcü ile hatıra fotoğrafı çekindiler.