16°C parçalı az bulutlu

16°C parçalı az bulutlu

“Engelli kardeşlerimiz için mutfaktayız”

28 Aralık 2022 Çarşamba

Hitit Üniversitesi Beslenme ve Diyetik kulübü öğrencileri Çorum Belediyesi Melikgazi Kültür Merkezinde engelliler için kurabiye yaptı.

Çorum Belediyesi Melikgazi Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ta katıldı. Hitit Üniversitesi Beslenme ve Diyetik kulübü öğrencileri ile birlikte kurabiye yapımına eşlik eden Başkan Yardımcısı Yağbat, “Yaptıkları yulaflı ve rafine şekersiz kurabiyeleri özelbireylerimize ikram edeceğiz” dedi. Yağbat, bu tarz etkinlikleri belirli periyotlarda yapmaya devam edeceklerini söyleyerek etkinliğe katılan öğrencilere teşekkür etti.

Program sonunda fırından yeni çıkan sıcak kurabiyeler Buhara Kültür Merkezi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine ikram edildi.

Foto Galeri