24°C kapalı

24°C kapalı

EURO D ÇORUM’DA ÇEKİM YAPTI

1 Temmuz 2011 Cuma

Avrupa ve Türkiye’de yayın yapan Euro D Kanalında yer alan Tatilde programının son durağı Çorum oldu.

Çekimleri dün yapılan Tatilde programında Vali Nurullah Çakır ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum`u tanıttılar.

Sunuculuğunu aynı zamanda programın yapımcısı olan Nuray Karadeniz’in yaptığı programda kısa röportajların yanı sıra Çorum Müzesi, Boğazkale Hattuşa, Alacahöyük, Osmancık, Kargı ve İskilip ilçeleri ile Çorum Merkezde tarihi, turistik ve sanayi alanlarında çekim yapıldı.

Çorum`un turizm ve sanayi yönünü tanıtmak amacıyla Çorum Valiliği ve Kalkınma Ajansının maddi ve teknik destekleriyle çekimleri gerçekleştirilen, Çorum tarihi ve kültürel dokuları ile gezilecek turistik yerlerinin konu edileceği program 16 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30`da yayınlanacak.