22°C kapalı

22°C kapalı

Fevzi Çakmak’tan Cengiz Topel’e dönüş 3 şerite çıkıyor

16 Aralık 2022 Cuma

Çorum Belediyesi şehir içi trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Fevzi Çakmak Caddesi’nden Cengiz Topel Caddesi’ne dönüşte yaşanan sıkıntıyı gidermek için çalışmalarına başladı. Yapılacak çalışmayla Cengiz Topel Caddesi’ne dönüşler 2 şeritten 3 şerite çıkarılacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Tuzcular kavşağında başlatılan çalışmayı yerinde inceleyerek Ulaşım Hizmetleri Müdürü Memduh Uygun’dan bilgi aldı.

Şehir içi trafiğini rahatlatmaya yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Hemşehrilerimizin daha rahat ve daha konforlu bir ulaşım sağlamaları için göreve geldiğimiz günden beri yeni bağlantı yolları, alternatif yollar, akıllı kavşaklar ve yeni sinyalizasyon sistemi ile bu yöndeki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

Başkan Aşgın, “Fevzi Çakmak, Akşemseddin, İnönü ve Cengiz Topel Caddelerinin birleştiği Tuzcular Kavşağında başlattığımız yeni çalışma ile 2 şerit olan Fevzi Çakmak Caddesinden Cengiz Topel Caddesine dönüşü 3 şerite çıkartıyoruz. Bu sayede Cengiz Topel Caddesine dönüşlerdeki sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz.” diye konuştu.

Foto Galeri