19°C hafif yağmur

19°C hafif yağmur

Gençler ve çocuklar sporla buluştu

12 Temmuz 2023 Çarşamba

Çorum Belediyesi’nin mahallerde spor etkinlikleri Üçtutlar Mahallesi’nde başladı. Hazırlanan özel parkurda, birbirinden eğlenceli spor etkinlikleri gençlerle ve çocuklarla buluştu.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, sporu mahallelerde geçlerle buluşturuyor. Her hafta iki mahallede yapılması planlanan "Spor Her Yerde" mahalle etkinliklerinin ilki Üçtutlar Mahallesi Mehmetçik Parkı’nda yapıldı.

Basketbol, futbol, voleybol, boks, dart, yetenek oyunları, yarışmalar ve ikramların yer aldığı mahalle spor etkinliklerinde gençler doyasıya eğlendi.

“Gençlere ve spora önem veriyoruz”

Etkinliklere Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da katıldı. Çocuklarla ve gençlerle birlikte spor etkinliklerine katılan Başkan Aşgın, gençlerin ve sporun her zaman yanında olduklarını ifade etti. Spora ve gençlere önem veren bir belediyecilik anlayışı ile hizmet sunmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Aşgın, “Gençlerimizi spora yönlendirerek onların zararlı alışkanlıklar edinmesini önlüyor ve daha sağlıklı bireyler olmaları için çaba sarf ediyoruz.” dedi.

Mahalle Spor etkinlikleri 24 Ağustos tarihine kadar her hafta salı ve perşembe günleri farklı bir mahallede gerçekleşecek. Etkinliklerin ikinci adresi 13 Temmuz 2023 Perşembe günü 17.00’de Mimarsinan Mahallesi Bosna Parkı olacak.

Foto Galeri